Också är hon här igen - f-n

Också kommer hon denna helgen med naturligtvis. - Men jag överlever det, tyckte han när vi snackade i telefon i onsdags. Nu sa han tillochmed själv att han måste göra sig av med henne, för hon är så jobbig. Vad är då inte jag, undrade jag.
När skall du dumpa mig då, undrade jag. - Sluta vara så drastiskt, säger han då.

Kanske jag ifrågasätter för mycket.

Bowlade i Varberg igår kväll

Jo, vi kom faktiskt iväg och bowlade igår kväll. Väldigt trevligt, men litet sting kände jag när han sa att han varit med "henne" och sin dotter och dennas kille och bowlat förra helgen också. Trodde lite det kunde varit en grej för oss...
Sen åkte vi och handlade mat och sedan hem till honom och gjorde kräftsoppa. Hon hängde på telefonen och hade antagligen ringt 18 ggr, men han tog det tredje gången, så vi fick vara i fred sen på kvällen.
Undrar vad han tänker egentligen, har ju slagit vad om 4000.- på en resa att han inte kommer klara av att lämna henne (även om jag givetvis hoppas), och komma fullt tillbaka till mig innan 20 maj (han sa att han ville ha t o m 31 maj på sig), och han kommenterade det med att det var lättförtjänta pengar.
Vi älskade 3ggr i natt. Kunde vrida ur sängkläderna på morgonen, så han var tvungen att byta dem.
Sen skjutsade han hem mig på morgonen, för jag skulle jobba.
Kommer gå med ett leende på läpparna hela dagen. - Älskar honom

Ibland förvånar han mig

Har inte orkat blogga på ett tag. Det har inte hänt såå mycket. HON var här förra helgen, men jag har haft så många järn i elden att jag nog inte ens hann känna efter och ens lipa en skvätt eller så börjar jag bli starkare. Det enda som hände var väl att vi stod och pratade rätt länge efter träningen i söndags, helt svettiga och höll plötsligt på att käka upp varandra...:-)
Och han vill att vi skall ligga lågt ett tag, vet inte om det beror på att hon börjar misstänka något? MEN vi skall trots det träffas denna helgen, jag förstår mig aldrig på den "gubben".

Har haft fullt upp precis varje kväll denna veckan, så vi har inte pratat förrän ikväll, och då kom han plötsligt med förslaget att vi skall åka och bowla på lördag kväll. Helt otroligt, han har ju hela tiden varit så rädd för offentliga miljöer tillsammans med mig. Och HAN skall boka, så vi får väl se var. Det sista har jag kritiserat honom rätt mycket för att jag inte vill vara "hemlig" längre och att han måste skämmas för att synas ute med mig. Så kanske det är ett steg, eller så vill han röka fredspipa INNAN han vågar göra slut...? Glatt överraskad blev jag i varje fall i ett par sekunder. Till saken hör också att jag plockade fram telefonnummerna till tre olika bowlinghallar i närheten, patetiskt nog för att DE skulle åka iväg, men det blev aldrig. Antagligen tyckte hon det var för dyrt. Tydligen väldigt ekonomisk enligt honom.

Ibland undrar jag vad det egentligen är jag tvivlar på

Vi träffades igår kväll. Det var hur mysigt som helst, och kramigt och pussigt. Och allt känns bara sååå bra och han vill fortsätta ses. Jag frågade om han funderat något över sitt liv, och om han tänker ta tag i det (att vi är två som båda vill ha honom, och som han inte kan bestämma sig för vem)och det hade han sa han.


Ibland undrar jag vad det egentligen är jag tvivlar på.

Älskar honom.


Cyklade ivält i fredags, och jag var inte ens onykter

Har försökt att låta bli att tänka på honom denna veckan, han sa ju att hon skulle ner denna helgen, men jag tror faktiskt inte det blev så och det känns bra för min del. Hoppas bara han tar tag i sitt liv nu då.
Så jag bokade in massa "things to do" denna veckan. Skulle ner till samhället och hälsa på en annan hjärtekrossad vän i fredags kväll och vi skulle dricka vin och prata. Hade med mig lite kärlekssubstitut i form av choklad i en tygkasse hängande på cykelstyret, och den gick rätt in i framhjulet när jag kommit nerför den långa backen från mitt hus. Bom stopp blev det och jag flöööög bokstavligen över styret och landade på brösten. Tappade andan och låg mitt på vägen och flämtade efter luft i säkerligen fem minuter innan jag kunde andas normalt igen. Jätteont i revbenen på ena sidan, skrapat upp bägge smalbenen, knäna, armbågarna och jättelårkakor efter växlarna på cykeln ont i ena axeln eftersom jag tog emot mig med händerna...men jag klarade ansiktet.
Pratade med honom efter träningen igår, kunde inte vara med själv eftersom jag var "leabröten", och han skällde på mig för att jag inte hade haft hjälm och undrade varför jag skällde på honom jämt för att HAN skulle ha hjälm!!! Han fick ju en av mig i julklapp som han skulle ha för han cyklar till jobbet jämt, men den fick jag tillbaka för han hade ju redan en hjälm, som han inte använde, men nu gör han det sen dess!

Jag sa att jag saknade honom. - Det är bra, sa han.

Vill dra täcket över huvudet o sova bort de närmsta månaderna

Självklart kan jag inte sluta hoppas. Förra lördagen grät jag nog konstant hela dagen, pratade med honom en gång på telefon, men då var han trotsigt sur och sa att han inte "kom ihåg" att han hade lovat mig någonting dagen innan. Så j-kla lågt. Jag frågade vad jag skulle säga om någon undrade om oss, ska jag säga att vi har ett uppehåll eller vad?, undrade jag. - Du får göra precis hur du vill, sa han. - MORRRR. Också frågade jag hur många månader han behövde för att våga sätta emot. Jag slog vad om 4000:- på att han inte vågat göra slut med henne - han har 3 månader på sig, sen berättar jag för henne allt som har hänt. Han ville ju har Tiiiid på sig, för det behövde han. Jäkla mes!!!!! Så jag undrade om han skulle feg-dumpa mig genom ett uppehåll, men det vägrade han svara på.
Sen lugnade jag mig lite, sa att jag bara vill dra täcket över huvudet och sova bort de närmsta månaderna för allt är så jobbigt. Och att han sjäv hela tidden säger att jag inte skall ge upp så lätt. Så då sa jag att jag backar ett par veckor, men att inte träffa dig är väl att ge upp!
Pratade med honom förra måndagen igen, han undrade om jag hade lugnat ner mig. Och så sa han att han ville träffa mig igen...(antar att han också lugnat sig)
*suck* kär

RSS 2.0