Kärleken i Nyhavn


Pölse i Köpenhamn


Äntligen är han BARA MIN

Vi åkte tåg ner i fredags, jag började faktiskt med att ställa honom mot väggen; hur skall vi ha det? Och vi kom fram till att; inget mer smygande, jag vill vara officiell, men han menade på att hans döttrar och syskon vet det redan, så det har jag varit hela tiden...fast det anser inte jag när det har funnits en kvinna till. Och att vi skall fira högtider ihop. Så jag har siktet inställt på midsommar just nu.

Det var en jättetrevlig helg, vi bara tog det jättelugnt, promenerade, fikade, drack öl i Nyhavn och tittade på folk. Inget pretantiöst alls. Bara var! Gick på ett par museum också.

Kär.
Kär.
Kär.
Kär.
Kär.


På väg till Köpenhamn idag

Fast jag känner mig lite velig. Var hos honom igår kväll, och pratade lite, försökte få honom att prata om oss och framtiden. Han har nu äääääntligen dumpat den andra. Så jag undrade var vi står nu. Blir jag officiell, jo, han hade berättat åtminstone för dottern att han skulle med mig på semester i helgen. Men sen då?

Känner mig ltie bitchig idag, har varit vaken sen igår morse, alltså drygt 24 timmar, så jag kommer nog inte vara något övertrevligt sällskap.

F-n vad det är jobbigt med karlar.

Vackert väder gör en glad :-)

och igår tog jag och hunden en promenad hem till honom i solskenet och det kändes precis som i "gamla" tider. Då "smög" jag alltid dit genom skogen. Hade inte varit där sen i söndags kväll, då vi också myste lite. Han sågade ner grenar till ved igår och jag hjälpte till och plockade lite ris. Sen satt vi på varsin sten och myste i solen, och gosade lite innan jag gick hem.
En alldeles trevlig kväll.
Vi bestämde "dejt" på lördag kväll. Det fina vädret skall hålla i sig, så eventuellt picknick kanske.

En helt okej dag. Jag besiktigade ett hus jag gått och trånat efter, och på fredag är det mitt!!! Känns stort/bra.

Också skall jag resa till Italien på söndag till måndag, så det är ttur för mig att jag får se honom lördag i a f  så jag inte längtar ihjäl mig.

Sen kommer påsken, och HON säkerligen. Måste jag få en dag!

Han och jag har anmält oss till Vasaloppet nästa år. Han klår mig säkerligen, trots sin ålder! Fruktansvärd kondition han har!!! Måste träna mer!

RSS 2.0